RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Працьовиті та допитливі: сім імен, які носять найрозумніші чоловіки та жінки

Існують імена, власники яких зазвичай гострі на розум та працьовиті. У такому списку: Олена, Марія, Ганна, Юрій, Володимир, Віктор та Микола.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Світяться від доброти: чотири імені, які носять життєрадісні люди

Олена

Такі жінки дуже активні, ініціативні, працьовиті, завзяті та гострі на розум. Володарки такого імені лідирують за складом розуму серед слабкої статі. Вони вміють заробляти гроші та часто роблять кар'єри. Вони цікавляться літературою, мистецтвом, банківською справою та політикою. Ще вони вправні у знанні іноземних мов.

Марія

Жінки з цим іменем - талановиті, завзяті, ризикові та безстрашні. Вони від природи дуже розумні. З цими іменами часто займають керівні посади. Вони рідко задовольняються малим. Це жінки-новатори, винахідливі особи.

Ганна

Власниці цього імені часто стають справжніми кар'єристками, здатні зробити улюблену справу сенсом свого життя. Вміють ухвалювати швидкі та вірні рішення. Цікавляться дизайнерством, психологією та бізнесом. Часто стають лідерами найбільших благодійних програм. Часто досягають великих успіхів у обраній справі.

Юрій

Такі чоловіки мають гарну пам'ять, працьовиті, відповідальні, серйозні. Вміють збирати, аналізувати та правильно використовувати потрібну інформацію, виявляти завзятість та терпіння, організовувати власний бізнес.Досягають успіхів у кар'єрі, бо не звикли здаватися перед труднощами. Мають задатки стати інженерами та лікарями.

Володимир

Чоловіки з цим іменем мають лідерські якості, впевнені і тверді у рішеннях, допитливі, легко навчаються та активні. Володимири часто отримують кілька вищих освіт, схильні до точних наук, виявляють. Часто розуміються на політиці, бізнесі. Стають успішними адвокатами, прокурорами.

Віктор

Ці чоловіки інтелігентні, освічені та терпимі до недоліків інших. Ім'я у перекладі означає "переможець" і характеризує розумних та цілеспрямованих чоловіків. Часто вони поривчасті, цілеспрямовані та енергійні. Знаються на політиці, економіці та бізнесі, розуміються на точних науках. Обирають професії письменника чи програміста. Можуть стати талановитими шахістами.

Микола

Миколи від природи працьовиті, хитромудрі, винахідливі та ерудовані. Можуть стати першокласними хірургами, слідчими та філософами. Проте їм притаманний егоїзм, зарозумілість і гордість. Чоловіки з таким ім'ям зазвичай нестандартно мислять та мають гострий розум.

Раніше "Апостроф" повідомляв про п'ять імен, які приваблюють багатство до своїх власників.