RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Можуть нічого не потребувати в старості: названі головні довгожителі з гороскопу

Астрологи назвали чотирьох довгожителів серед знаків Зодіаку, які можуть дожити до глибокої старості при повному розумі і з усвідомленням всього, що відбувається навколо.

Про це повідомляє "Апостроф".

Діва

Народжені під цим знаком справжні перфекціоністи по своїй натурі. Навколо них все має бути ідеально, зокрема, вони дуже прискіпливо ставляться до свого здоров'я, приділяючи багато уваги спорту, правильному харчування та духовним практикам. Діви люблять чистоту і порядок не тільки в будинку, але і в своїй душі.

Козеріг

Козероги – це природжені стратеги, які продумують все на десять кроків вперед. Завдяки цьому, вони практично ніколи не потрапляють в стресові ситуації, які негативно впливають на наше здоров'я, і цим подовжують собі життя. Серед представників цього знаку Зодіака дуже багато людей, які прожили понад століття.

Близнюки

Близнюки дуже веселі за своєю вдачею, вони люблять сміятися, а сміх, як відомо, продовжує життя. До того ж, люди, народжені під цим знаком, комунікабельні і легко знаходять спільну мову з оточуючими. Завдяки цьому, навіть при проблемах хі здоров'ям у старості, у Близнюків завжди є поруч ті, хто прийде їм на допомогу.

Овен

Овни дуже цілеспрямовані та ще в молодості досягають великих висот. Саме тому в старості вони не потребують від інших нічого, що робить їхнє життя максимально комфортним. Вони самі здатні облаштувати свій побут якнайкраще. А ще Овни заощадливі, тому потреби в грошах у них теж немає.

Раніше "Апостроф" розповідав, яким знакам Зодіаку слід бути обережним до кінця місяця та звертати увагу на певні труднощі, не залишаючи їх поза увагою.