RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Думають одне, а роблять інше: 5 імен двуликих жінок

Деякі знаки Зодіаку залишаються щирими і зберігають обличчя навіть у найнепередбачуваніших ситуаціях у той час, як дівчата з певними іменами завжди шукають для себе вигоду і можуть грати різні ролі, залежно від того, наскільки їм це зручно.

Про це повідомляє rsute.

Людмила

Двоособистість Людмили можна визначити не відразу - на початковому етапі відносин вона дуже люб'язна, намагається допомагати оточуючим і прагне стати душею компанії. Однак, через деякий час образ щирості розвіюється - це відбувається саме через бажання всім сподобається, а, як відомо, всім милий не будеш.

Читайте також: Не можуть побудувати особисте щастя: топ – 5 жіночих імен

Галина

Носійка цього імені відрізняється хитрістю і в коло свого спілкування підбирає людей, які можуть бути вигідні їй. Для цього вона шукає спільну мову з "потрібними людьми", намагається їм сподобається та тримається доброзичливо. Водночас Галина легко прощається з людиною, після того, як вона перестає її цікавити в меркантильному плані.

Надія

Жінка з цим ім'ям має мінливу натуру і її думка може відрізнятися залежно від настрою. Таким чином, Надія може встромити ніж у спину тоді, коли від неї цього зовсім не чекають. Вона легко може забути старих друзів, якщо перед нею відкриються нові перспективні знайомства. Двоособистість Надії найбільше проявляється у суперечливості її дій та слів.

Валентина

Валентина діятиме чітко за інструкцією, аби досягти поставленої мети, а почуття інших людей її мало хвилює. Уже при знайомстві з людиною, носійка цього імені намагається подати себе з вигідного боку, вона виявляє люб'язність, і багато хто вважає її милою та щирою. Справжню натуру Валентини люди дізнаються згодом.

Ірина

Носійка цього імені підозрює про власну недружелюбність і те, що її часто дратують люди, саме тому вона намагається це приховати. Ірина робить усе для того, щоб сподобається людям для досягнення власних цілей, після чого проявляє своє "я".

Раніше ми писали, жінки з якими іменами здатні приворожити чоловіків.