RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

18 травня

17 травня

Всі новини

З ними сім'ю не збудувати: названо чотири чоловічі імені

Якщо чоловік має ім'я Іван, Володимир або Дмитро, то шлюб з ними є практично ідеальним, а ось імена Анатолій, Артем, Віктор і Роман є повними протилежностями.

"Апостроф" пише, чому з носіями цих чоловічих імен жінкам складно або взагалі неможливо створити міцний люблячий "осередок суспільства".

Віктор

Віктор, повністю відповідаючи своєму імені, завжди шукає нових перемог, тому в паспорті у нього стоять купа штампів із РАГСів про шлюби та розлучення. Він змінює дружин, щоб самостверджуватись і бути впевненим у своїй чарівності.

Читайте також: Скарб для будь-якого будинку: шість жіночих імен, які носять ідеальні дружини

Роман

З ім'ям Роман також все зрозуміло - він романтичний і велелюбний. Однак при цьому жорстокий, бо зовсім не замислюється над почуттями своїх обраниць. Для підтримки тривалих стосунків Романа треба дивувати, а не кожна готова постійно пропонувати щось нове.

Анатолій

Анатолій ревнивий і дуже підозрілий. Жінки не можуть перебувати в атмосфері вічних претензій, тому розривають стосунки з такими чоловіками.

Артем

Артем не впевнений у собі, тому починають фліртувати одразу з кількома жінками, щоби переконатися, що хтось із них йому підходить. На початку відносин Артем показує свої найкращі якості, але рано чи пізно все одно показує всю свою надійність та інфантильність, тому обраниці кидають їх без жалю.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали ідеальні пари серед знаків Зодіаку.