RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Їм потрібні лише гроші: три знаки Зодіаку закохуються лише у багатих

Представниці деяких знаків Зодіаку люблять своїх партнерів абсолютно безкорисливо і не зраджують їм до кінця життя в той час, як інші в першу чергу при знайомстві звертають увагу на розмір гаманця обранця, а їхня любов до нього залежить від рівня забезпеченості чоловіка.

Серед представників знаків Зодіаку, які дивляться на гроші та успіх людини, перш ніж зав'язати з нею стосунки - Овни, Леви та Стрільці, повідомляє "Апостроф".

Овен

Овни прагнуть до досконалості і оточують себе "ідеальними" людьми - вони не бажають приймати факт того, що зразкових людей не існує. Так, при знайомстві, представниці цього знака Зодіаку звертають увагу на соціальний статус людини, її становище у суспільстві, одяг та достаток. Якщо обранець буде відповідати хоча б 90% критеріїв зі списку, складених Овном, вони спробують зав'язати з ним стосунки.

Читайте також: Хочуть все і відразу: названі три знаки Зодіаку

Лев

Леви прагнуть гарного життя і роблять все необхідне, щоб їхня реальність була немов картинки з "Pinterest". Таким чином, вони просто не зможуть дозволити собі завести стосунки з людиною, яка буде не найкращою за їхніми критеріями, адже необхідно регулярно козиряти в соцмережах новими прикрасами та знімками з престижних курортів.

Стрілець

Все, чого Стрільці досягли у своєму житті – результат їхньої завзятості та працьовитості. У той же час, вони знають собі ціну і не виберуть собі в партнери чоловіка, який слабший за них. Саме тому, зближуючись із людиною, вони звертають увагу не лише на її моральні якості, а й на рівень забезпеченості.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку найважче піддаються впливу громадськості.