RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

Всі новини

Вони притягують і гроші, і чоловіків: які імена в найпривабливіших жінок

Деякі жінки, попри свій розум і красу, не можуть збудувати особисте щастя, тоді як інші притягують у життя найкращих чоловіків і багато грошей.

Астрологи назвали "Апострофу" жіночі імена, власниці яких мають потужну енергетику.

Анастасія

Особлива жіноча енергетика допомагає Анастасіям зачаровувати чоловіків, які будуть готові зробити їх найщасливішими у світі. До того ж такі жінки завдяки своїй наполегливості й розумовим здібностям досягають вершин у кар'єри, заробляючи чималі гроші.

Читайте також: Як підібрати ім'я дитині за зірками: астрологи склали список

Еліна

Еліна - це душа компанії з широким кругозором і вмінням підтримати розмову на будь-яку тему. Такі жінки не залишаються поза увагою чоловіків - вони буквально не знають відбою від компліментів і подарунків. Водночас Еліни використовують свою комунікабельність і в роботі, зокрема, успішно втілюють будь-які соціальні проєкти, отримуючи щедрі винагороди.

Лілія

Лілія - це дійсно прекрасна квітка, яка своєю ніжною й водночас сильною енергетикою приковує до себе погляди всіх чоловіків. Заради таких жінок чоловіки можуть зірку з неба дістати. Щодо фінансової сфери життя, то Лілії вміють обирати роботу до душі й досягати там успіху.

Катерина

Чарівні й загадкові Катерини приваблють до себе чоловіків, що вміють справлятися зі складним характером жінки. Головна загадка Катерин це те, як їм вдається отримувати чималі прибутки.

Раніше "Апостроф" повідомляв про імена найревнивіших чоловіків.