RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Потрапляєте в "клітку": названі імена найревніших чоловіків

Ревнувати можуть не тільки жінки, але й чоловіки - представники сильної статі з деякими іменами хочуть проконтролювати кожен крок своєї коханої, щоб уникнути зрад, а часом навіть перетворюються на справжніх тиранів.

Йдеться про Геннадіїв, Станіславів, Ігорів, Віталіїв та Романів, повідомляє "Апостроф", посилаючись на фахівців, які займаються енергопрактиками.

Генадій

Носії цього імені досить імпульсивні - все життя вони намагаються це змінити, проте це не дуже виходить. Саме через таку рису характеру нерідко виникають розбіжності у відносинах. Гени тероризують свою обраницю постійним контролем, а також вимагають цілодобової уваги від неї, що дуже стомлює.

Читайте також: Примхливі та ревниві: які жіночі імена відштовхують чоловіків

Станіслав

Чоловік із цим ім'ям може підкорити свою обраницю пристрастю, мужністю та привабливістю – найчастіше дівчата нездатні встояти перед настільки темпераментним самцем. Однак згодом надмірний прояв емоцій може стати каменем спотикання у стосунках, адже Станіслав вважатиме дівчину своєю власністю. Варто зазначити, що через це у нього може бути багато партнерок.

Ігор

Для Ігоря уваги завжди буде мало, він шукає собі не рівноцінного партнера, а фанатку, яка б захоплювалася його красою, розумом та талантами. Крім того, його обраниця постійно страждатиме від претензій та вічного невдоволення, адже сперечатися з Ігорем не можна, як і мати власну думку.

Віталій

Хоч Віталій і може тримати себе в руках, це не позбавляє його від почуття ревнощів – так, чоловік із цим ім'ям дочекається закінчення вечора, після чого висловить усе, що думає своїй обраниці. Крім того, він регулярно нагадуватиме про її "провину".

Роман

Спочатку відносини з Романом здаватимуться справжньою казкою, проте вже незабаром його обраниця відчує весь спектр емоцій ревнивця на собі і буде шокована його нападами люті. Запідозривши дівчину в зраді, Роман годинами її допитуватиме, поки остаточно не зіпсує стосунки.

Раніше ми писали про енергетично сильні чоловічі імена, насії яких досягають у житті поставленої мети, наділені успіхом і благополуччям.