RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

27 червня

26 червня

Всі новини

Два знаки Зодіаку чекають на великі зміни в грудні: у рік Кролика почнеться нове життя

Астрологи розповіли, які два знаки зодіаку зуміють довести всі справи до логічного завершення у грудні та опинитися на порозі великих змін, які вже зачекалися у рік Кролика.

Про це повідомляє видання Аctualno.

Читайте також: Порядок - це не про них: знаки Зодіаку, у яких завжди бардак в ящиках столу

Стрільці

Представникам цього знаку у грудні пощастить мати попри все гарний настрій та сильну мотивацію на нові звершення. Доля їм відкриє нові двері з чудовими проєктами та новими захопленнями. Фінансова сторона буде більше, ніж мотивуючою. То, варто приготуватися, що в першій половині грудня відкриється незапланований приплив доходів. Зміни можуть бути пов'язані з місцем роботи, підвищенням. Хоч це додасть більше обов'язків, проте Стрільці точно будуть задоволені від того, що відбуватиметься.

Риби

На Риб чекають зміни щодо оселі. Це може бути грандіозний переїзд перед Новим роком на місце, яке буде не дуже до душі чи просто суперечитиме колишнім планам. Проте вони впораються з цим випробуванням та у підсумку будуть задоволені собою. На найближчі тижні можливе розлучення з кимось, хто дорогий. Водночас у сімейному колі буде багато хороших новин. Чоловіки можуть дізнатися від коханої про те, що вона чекає на дитину. Жінки можуть почути від якогось родича про майбутнє поповнення. Загалом - це буде дуже радісна звістка перед святами.

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку зіштовхнуться із чорною смугою у 2023 році.