RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Порядок – це не про них: знаки Зодіаку, у яких завжди безлад у ящиках столу

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які не вважають за потрібне особливо дбати за порядком у ящиках столу. До такого хаосу спокійно ставляться Близнюки, Діви та Стрільці.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Всього досягають у молодості: три знаки Зодіаку рано реалізують свої мрії

Близнюки

Цей знак не тільки з порядком у столі, а й загалом з ним не надто дружить. Близнюки можуть навести лад там, де розкидані речі вже починають заважати. Це може бути стільниця їхнього робочого місця, полиця з книжками і паперами, які необхідні для роботи. Однак, все, що знаходиться далі - у них "руки не доходять". Зазвичай там абсолютний смітник, де накопичено все "на про всяк випадок".

Діва

Попри те, що Діви затяті любителі порядку, мають один грішок. Чомусь так повелося, що цей знак раз у рік може навести лад у ящиках столу. Проте й не триматимуть там сміття та відходи, а лише найнеобхідніше. Хоч самим представникам цього знака здаватиметься, що у них повний безлад у столі і нічого не можуть з цим вдіяти. Насправді там потрібно просто все рівно скласти.

Стрілець

Стрільці теж не залізуть у жодні кути, не відкриють жодних ящиків, щоб перевірити, як там справи. А там - справжній хаос. Цей знак здогадується, що туди краще лізти і стараються не відкривати шухлядки, щоб не створювати собі зайвого клопоту.

Раніше "Апостроф" повідомляв про жіночі імена, власниці яких "приречені" бути королевами краси.