RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Левам потрібно довіритися інтуїції, а на Водоліїв чекає неприємна історія: гороскоп на 23 листопада

Багато знаків Зодіаку в середу, 23 листопада, ймовірні перспективні переговори, які можуть призвести до успіху. Крім того, в цей період варто серйозно подумати про свій розвиток.

Експерти розповіли, чого чекати від цього дня.

З ними краще не їздити: які знаки Зодіаку найгірші водії

Овни

Потрібно сконцентруватися на роботі, не відволікатися на різні дрібниці, і тоді ви обов'язково зможете завершити все вчасно. Розмовляючи з керівництвом, треба тримати себе в руках, бути дуже ввічливими та ввічливими.

Тельці

Тільців цього дня чекає непростий в емоційному плані період. Зараз дуже просто втратити бажання працювати, можна повністю віддатися меланхолії. Вирішуйте питання у міру надходження, не потрібно впадати в паніку при невеликих затримках. Не забувайте, заради чого насправді працюєте, і що на вас чекає після завершення проекту.

Близнюки

Потрібно звернути погляд на ті справи та сфери життя, які давно вас уже цікавили. Якщо дали комусь обіцянку чи зобов'язання закінчити роботу вчасно, потрібно прорахувати можливості. Невиконавність підведе важливих партнерів і завдасть усім незручностей.

Раки

Раків чекає насичений та нервовий день, але треба постаратися знайти хоч краплю часу для приємного розслаблення та відпочинку. Це допоможе уникнути сильного стресу та перевтоми. Якщо ви хотіли розпочати новий проект, то настав чудовий період для цього.

Леви

Відмінна інтуїція допоможе цього дня уникнути багатьох помилок у розрахунках чи плануванні. Ви добре побачите, у чому була проблема та як її вирішити максимально раціональним способом. Не треба братися за все й одразу. Виділіть найперспективніші та приділіть всю увагу лише їм.

Діви

У цей день не потрібно займатися дрібною щоденною рутиною, настав час сконцентруватися на важливих і довгострокових проектах, які можуть принести прибуток або великий успіх. Не піддавайтеся емоціям, дійте, керуючись розумом та логікою. Порожні розмови вас тільки відволікатимуть.

Терези

Настав час звільнити місце в житті для змін, які вже стоять біля порога. Займіться прибиранням у будинку, перегляньте плани на найближчий час, забудьте образи та всі негативні переживання. Якщо ви зможете пересилити свою лінь, то вам чекає успіх наприкінці цього дня.

Скорпіони

У великому інформаційному потоці ви не зможете зорієнтуватися та адекватно відреагувати на те, що відбувається. Потрібно пригальмувати події, не відповідати на пропозиції, тримати всі емоції під контролем. У особистому житті настає дуже приємний період.

Стрільці

Якщо ви захочете зробити все й одразу, то буде сильно розчаровано та отримаєте нервову перенапругу. Потрібно виділити кілька найважливіших завдань і зайнятися їх виконанням. Чарівність допоможе налагодити ділові зв'язки та привабить цікаву людину. Чекайте на романтичні пригоди.

Козероги

Потрібно розпланувати новий день заздалегідь, тоді ви зможете уникнути запізнень та скасування зустрічей. Крім того, ви зможете зробити більше, і залиште небагато часу для відпочинку. Ось час спілкування з близькими людьми потрібно бути м'якшим і терпимішим, тому що можете цілком випадково зачепити їх почуття та образити.

Водолії

імпульсивні дії можуть залучити вас до неприємної історії, тому зважуйте слова і думайте про наслідки. Можлива зміна планів та зустрічей, які ви намітили на цей день. Слідуйте за обставинами, і день закінчиться вдало.

Риби

Експерти рекомендують стримати активність і наполегливість. Цим ви не зможете нічого досягти, тільки зіпсуєте стосунки з керівництвом та колегами. Плани можуть змінитися, але це тільки на руку. Не потрібно не брати до уваги конкурентів, використовуйте їх слабкі місця та промахи.

Як розповідав "Апостроф", раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, які не вважають за потрібне особливо дбати про порядок у ящиках столу.