RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Ніколи не полюблять батьків: дівчатка з якими іменами не будуть улюбленицями мами та тата

Деякі діти обожнюють своїх батьків і підтримують дружні стосунки навіть коли стають дорослими – в той же час, як у інших відносини між собою не складаються, як би не намагалися обидві сторони.

Астроексперти вважають, що це може залежати від імені дитини, інформує Уніан.

Світлана

Дівчатка з цим ім'ям відрізняються злопам'ятністю – кожну несправедливість у свій бік вони пам'ятатимуть ще довгий час. У більш зрілому віці, Світлана не зможе пробачити батькам дитячі образи і навіть якщо не мститиме, то хороших стосунків уже не вийде.

Читайте також: Для них це святе: хто з дівчат по гороскопу сильно прив'язаний до матері

Юлія

Юлія не мовчатиме, якщо їй щось не подобається – батьки почують десятки слів у відповідь на одне сказане всупереч. Тому до дівчат із цим ім'ям потрібно шукати особливий підхід.

Анжеліка

Дівчатка з цим ім'ям відрізняються екстраординарністю, розумом та привабливістю. Однак життя їх може бути нелегким через заздрість з боку однолітків. У той же час, ворогом номер один можуть стати саме батьки, якщо їм не вистачить психологічних знань, щоб підтримати дитину.

Яна

Маючи надто виражене почуття емпатії, Яни агресивно реагують на випади у свій бік. Іноді вони не чекають, коли їх почнуть ображати і починають грубити першими, у тому числі й батькам. Саме це може негативно позначитися на стосунках.

Ольга

Ольги часто потребують підтримки та поради від батьків – інакше, дівчатка з цим ім'ям замикаються в собі і повернути їхню довіру буде дуже важко.

Кіра

Дівчатка з цим ім'ям за словом у кишеню не полізуть – вони видадуть правду-матку батькам в обличчя і навіть не моргнуть оком. Кіри здатні глибоко поранити кривдника, зокрема й батьків і навряд чи усвідомлять свою провину.

Раніше ми писали, які імена носять дволикі жінки.