RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Стануть кращими матерями: топ - 5 жіночих імен

Астрологи, які розповіли яким трьом знакам Зодіаку буде сумно до кінця листопада, назвали п'ять жіночих імен, володарки яких стануть найкращими матерями. Йдеться про Анну, Олену, Світлану, Ірину та Поліну.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Їх оберігають небеса: шість імен жінок, які живуть під особливим захистом

Ганна

Анна доброзичлива та милосердна жінка, а ці якості ідеально підходять для виховання своїх дітей. Вона віддає останнє своїм дітям, вишиковуючи з ними дружню атмосферу. Також дитина Ганни добре вихована, охайна і з неї потім виростає працьовита і співчутлива людина.

Олена

Життєрадісна Олена виховує своїх дітей у коханні та з ентузіазмом грає з ними. У неї розвинені педагогічні навички, тож роз'яснить своїм дітям будь-що. З нею діти не нудьгують, а легко розвиваються та навчаються комунікабельності.

Світлана

Світлана з дитинства вже любить грати у "дочки-матері" та при народженні своїх дітей віддає себе материнству на 100%, захищаючи їх від усіх неприємностей. Подорослішавши, її діти стають сильною опорою для Світлани, відчуваючи подяку за її кохання.

Ірина

Ірини вміють тримати баланс між строгою і люблячою мамою. Це спокійна жінка, яка завжди йде на компроміси з дитиною, але водночас розпещеними її діти не будуть. Вона виховує дітей урівноваженими, здоровими та мудрими людьми.

Поліна

Поліна любить затишок і своє сімейне гніздечко, яке завжди тримає в атмосфері щастя та в чистоті. Її діти довіряють їй цілком, а тому розповідають багато своїх таємниць. Поліна м'яка та дбайлива мама, яка уважно прислухається до своїх дітей і водночас може поєднувати кар'єру та материнство.

Нагадаємо, астрологи назвали три імені жінок, які рано старіють.