RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Їм усі будуть заздрити: названо чотирьох головних щасливчиків 2023 року за гороскопом

Три представники гороскопу в грудні зустрінуть справжнє кохання, а чотири знаки Зодіаку стануть справжніми щасливчиками в 2023 році.

Про це розповідає Мixnews.

Овен

Овни будуть впевнено йти шляхом успіху весь рік - їх ніщо не зупинить. Складні завдання та проекти - все вийде, реалізуються найсміливіші ідеї. Представники знаку також будуть щасливі в особистому житті - Венера подарує їм чарівність, самотні зустрінуть кохання, а ті, хто вже в парі, насолоджуватимуться стосунками.

Рак

Це буде особливий рік - потрібно вийти з зони комфорту, зросте впевненість у собі і в результаті вдасться досягти неймовірних успіхів як у творчості, так і в роботі. Фінансове становище покращиться. Крім того, у Раків можуть розпочатися нові стосунки, які кардинально відрізнятимуться від усього, що було раніше.

Терези

Терези зможуть реалізувати всі свої сильні сторони - вони не тільки просунуться кар'єрними сходами, але й переосмислять власні пріоритети. Також представники знака зроблять суттєвий крок у своєму розвитку. Також є великий шанс зустріти свою долю та поринути в океан романтики.

Читайте також: Новий 2023 рік: яка тварина буде символом і що кажуть астрологи

Водолій

Рік пройде під знаком нововведень та змін. Ймовірний початок нового проекту, або вихід на інший рівень у поточній діяльності. Заробіток підвищиться, і грошей вистачатиме на все. Водолій отримає новий досвід не лише у професійній сфері, а й у плані стосунків – новий роман закрутить його з неймовірною силою.

Раніше "Апостроф" розповідав, які три знаки Зодіаку зможуть розбагатіти у 2023 році.