RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Життя вже не буде колишнім: на три знаки Зодіаку чекають великі зміни в грудні

Судячи з гороскопу для всіх знаків Зодіаку на грудень, стає очевидно, що декому не пощастить у першому місяці зими, а для трьох знаків Зодіаку життя перевернеться із ніг на голову – позитивні зміни чекають на Овнів, Скорпіонів і Близнюків.

Про це повідомляє "Апостроф".

Овен

Протягом грудня з'явиться чудовий шанс змінити місце роботи – якщо давно було бажання спробувати себе у чомусь новому, то це саме той шанс, який варто використати. Варто усвідомити, що усе вийде, якщо представники знаку Зодіаку повірять у себе у будуть впевнено рухатися уперед.

Читайте також: Знайдуть щастя та впевненість у собі: астрологи назвали головного щасливчика грудня за знаком Зодіаку

Скорпіон

На початку першого зимового місяця, можлива зміна оточення та відкидання людей, із якими Скорпіони вже давно рухаються у різних напрямках. У середині місяця нарешті вдасться видихнути з полегшенням і розпочати займатися собою, а вже в кінці грудня представники знаку Зодіаку зможуть зустріти людину, яка відіграє суттєву роль у житті.

Близнюки

Життя може кардинально змінитися, адже досить ймовірно представники знаку Зодіаку дізнаються про поповнення у родині. Разом з цією новиною прийде і цілковите усвідомлення щастя у передчутті маленького дива.

Раніше ми публікували Місячний календар на грудень зі сприятливими та небезпечними днями.