RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Які імена не можна давати дітям: п'ять порад астрологів

Ім'я, яке дають спочатку дитині батьки, може дуже подобатися татові й мамі, але самому носію зіпсувати все життя і тоді, у вже дорослому віці, ім'я навіть доводиться змінювати.

"Апостроф" дізнався, яким п'ятьом правилам вибору імені рекомендують дотримуватися астрологи.

1. Підбирати дитині ім'я слід лише після її народження. Буває, що всю вагітність ще ненародженого малюка подумки називали одним ім'ям, а потім зрозуміли, що воно зовсім не підходить. Але оскільки батьки вже "налаштувалися" на початковий варіант, то вирішили нічого не міняти.

Читайте також: Як назвати дитину в 2023 році: красиві імена для хлопчиків та дівчаток

Для правильного вибору імені потрібно враховувати дату, місце та точний час народження, щоб збудувати натальну карту та оцінювати показники персонального гороскопу.

2. Потрібно вибирати вихідну форму імені, а чи не його похідну. Неправильно – Ніка, треба – Вероніка, не Міла, а Людмила, тощо. Усічені імена теж впливають на долю людини, але діють слабше, ніж їхній вихідний варіант.

3. Якщо дитина народжується в день вшанування святого, можна давати ім'я по святцях або використовувати імена святих, чиє шанування йде відразу за датою народження дитини.

4. З погляду астрології, що рідше ім'я зустрічається, то складнішим буде доля людини. Поширені ж імена створюють їхнім власникам менше проблем.

5. Не варто називати дитину на честь будь-кого: хоч улюбленого кіноактора, хоч гарячо коханої бабусі. Так несвідомо можна спроектувати на малюка відбиток долі цієї людини, яка може бути не такою райдужною, як вважається.

Нагадаємо, раніше ми писали про імена, які носять найрозумніші чоловіки та жінки.