RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Зважаться на зраду у грудні: топ – 3 знаки Зодіаку

У середині цього місяця деякі люди зможуть піти на страшний крок - зраду.

Як стверджують астрологи, йдеться про представників певних знаків Зодіаку.

Читайте також: Можете бути за них спокійні: чоловіки з якими іменами не зраджують дружин

Риби

Ні для кого не таємниця, що моральні обмеження у Риб дуже суворі, ось тільки в середині цього місяця вони накопичать у собі так багато образ на кохану людину, що не зможуть із цим впоратися. Вони не наважаться розповісти партнеру про свої почуття, але легко наважаться на зраду! Найдивніше, що це принесе їм задоволення, що вкрай не властиво представникам цього знаку Зодіаку.

Лев

У середині грудня 2022 року Леви можуть відчути, що їм дозволено у цьому світі абсолютно все! Причина в тому, що в цей період у них буде чимало перемог, вони зможуть досягти заповітної мети. В результаті Леви можуть піти абсолютно на все, у тому числі – зраду! Їм вона неодмінно вилізе боком, але в певний момент вони зовсім не думатимуть про те, що роблять щось погане.

Терези

Терези завжди відрізнялися порядністю і вірністю, ось тільки в середині грудня 2022 року їх наче хтось підмінить. Ці люди будуть метатися від одного партнера до іншого у пошуках пригод на стороні. Вони зовсім не розуміють, що їм взагалі потрібно, але зраджуватимуть, не думаючи про почуття людей, які їх щиро люблять. Навіть потім представники цього знаку Зодіаку не будуть соромитися своєї поведінки.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав про три чоловічі знаки Зодіаку, які не думають про свою зовнішність.