RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Холодний Місяць 2022 - що не можна робити в повний місяць

Уранці в четвер, 8 грудня, у знаку Близнюків о 6:10 зійде останній повний Місяць цього року, який отримав назву "холодний" через те, що дана астрономічна подія відбувається взимку.

"Апостроф" пише, в чому особливість цього повного Місяця.

Вважається, що повний Місяць робить людей уразливими, оскільки грань між реальним і потойбічним світом сходить нанівець.

Читайте також: Час втілення заповітних бажань: для двох знаків Зодіаку 2023 стане казковим

Такий Місяць, як зазначають астрологи, може внести в життя не дуже приємні події, тому в цей період потрібно бути якомога обережнішим, уникати неприємних людей та енергетичних "вампірів".

Проте Місяць у Близнюках дає гарний час для побачень, зустрічей із родичами, романтичних вечерь без міцного алкоголю та теплого спілкування.

Творчі люди можуть закінчити розпочаті проекти, а от домашнім клопотам слід приділити якнайменше часу - прибирати, будувати та ремонтувати можна буде згодом.

Повний Місяць - це переломний період, який несприятливий для будь-яких починань, тому астрологи радять не брати у борг і не позичати, не робити важливі дорогі покупки, не зрізати нігті й не стригти волосся, а також не садити будь-які рослини.

Ритуальні дії, вчинені під час повні, мають силу. Наприклад, якщо зняти головний убір перед повним Місяцем, то це привабить успіх.

Щоб розбагатіти, потрібно потримати під місячним світлом гроші чи гаманець. Також можна також залишити на ніч на підвіконні розкрите портмоне - скоро в ньому з'являться нові гроші. Крім того, багатство можна залучити, якщо в ніч на повню надіти червону білизну та шкарпетки.

У той же час не можна в цей час робити пропозицію та купувати обручки. Жінкам не рекомендується спати при місячному світлі, тому що Місяць забирає красу.

Нагадаємо, раніше ми писали, які три знаки Зодіаку в грудні зустрінуть справжнє кохання.