RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Мисливиці за чоловічими грошима: жінки з якими іменами шукають багатого партнера

Ім'я накладає відбиток на особистість людини, володарки деяких - допомагають своїм чоловікам досягти успіху, а інші "примушують" їх думати тільки про їхні гроші.

"Апостроф" розповідає, жінок із якими іменами цікавлять лише гроші їхніх обранців.

Дар'я

Ця жінка нізащо не житиме в бідності. Вона тонко відчуває, як звабити і прив'язати до себе чоловіка, здатного забезпечити їй необхідний рівень життя. Чоловікам Даша часто здається наївною та простакуватою - але це частина її плану.

Мілана

Власниця імені наділена сильною жіночою та сексуальною енергетикою, що активно використовує у своїх інтересах. Мілана любить флірт, а ось з коханням все складно - найбільше на світі вона любить саму себе.

Уляна

З раннього дитинства Уляна купається у розкоші. Спочатку все, чого вона тільки може побажати, забезпечує їй батько, а з віком вона знаходить чоловіка, або коханця, який допоможе їй втілювати в життя будь-яку примху.

Алла

Ці жінки мають справжній талант знаходити чоловіків, які забезпечать їм високий рівень життя. До того ж Алла – чудовий маніпулятор і знає, як отримати бажане. При цьому джерел (чоловіків) для цього може бути одразу кілька.

Читайте також: Заводити сім'ю з ними небезпечно: три імені жінок, які можуть стати психованними дружинами

Поліна

Поліна воліє вибирати чоловіків старших за себе, які бережуть її від життєвих труднощів і засипають подарунками. Ця жінка тонко відчуває реальність і легко може привабити до себе потрібного чоловіка.

Каріна

Претендента на свої руку та серце ця дівчина перш за все оцінює за гаманцем, а кохання – вторинне. Каріна хитра і здатна прикинутися безпорадною дурепою, щоб упіймати на гачок багатого чоловіка.

Раніше "Апостроф" розповідав, жінки з яким іменами перетворять життя чоловіка на "пекло".