RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Найкращі супутниці життя: п'ять імен жінок, які допомагають своїм чоловікам досягти успіху

Астрологи, які розповіли про п'ять імен жінок, чиї діти виростають розумними, назвали п'ять жіночих імен, володарки яких найкраще стимулюють своїх партнерів на досягнення успіху. Йдеться про Олену, Алісу, Олесю, Ксенію та Милу.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Які імена не можна давати дітям: п'ять порад астрологів

Олена

Харизматична Олена - норовлива і сильна особистість, яка лише одним своїм пронизливим поглядом закружляє голови свого партнера. Водночас Олена відповідальна і якщо береться до справи, то завжди доводить до кінця. Партнер у стосунках бере з неї приклад і досягає разом із нею великих успіхів у кар'єрі.

Аліса

Аліса - співчутлива, емпатична і вміє слухати. Водночас всередині неї стільки заряду енергії, який і їй допомагає домагатися всього у своєму житті, і партнера заряджає.

Олеся

Олеся - мрійлива і буває вразливою, але за цією роллю "тендітної принцеси" ховається сильна і витривала дівчина, здатна вистояти у будь-яких стресових ситуаціях. Вона також найкращий порадник для свого любовного партнера, що дозволяє йому обіймати високі посади та не допускати зайвих помилок у житті.

Ксенія

Ксенія - дуже активна, ерудована, здатна на будь-які подвиги і розумно йде на ризики. Це надійний тил для її партнера.

Мила

Мила теж дуже сильна особистість, яка має неймовірну проникливість і створює навколо себе затишок та теплі відчуття спокою та безпеки. Партнер заради Мили готовий на все, а також сам розвивається разом із нею.

Раніше ми писали, як назвати дитину в 2023 році.