RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Зірки обіцяють вам проблеми: три знаки Зодіаку багато плакатимуть у грудні

Деяким знакам Зодіаку пощастить у перший місяць зими в той час, як на інших звалиться стільки проблем, що вони не зможуть стримати сліз – не пощастить у грудні Близнюкам, Терезам та Водоліям.

Про це повідомляє "Апостроф".

Близнюки

Представникам цього знака Зодіаку рекомендується усвідомити, що не завжди все в житті відбувається так, як хочеться – іноді плани можуть руйнуватися та переламати обставини на свою користь не завжди виходить. Грудень обіцяє бути емоційно негативним місяцем для Близнюків, проте цей період просто потрібно перечекати.

Читайте також: Холодна стихія не загасить їх внутрішній вогонь: жінкам із якими іменами щастить взимку

Терези

У грудні Терезів, в основному представниць прекрасної статі, чекають проблеми в особистому житті – можливо, вони дізнаються про зраду коханої людини. Можливі також інші дрібні негаразди, однак у будь-якому випадку потрібно бути обережним, фільтрувати отримувану інформацію і не приймати поспішних рішень.

Водолій

У Водоліїв у грудні все валитиметься з рук - за що б вони не взялися, здаватиметься, що краще це відразу ж кинути. Неприємності можуть чатувати як в особистому житті, так і в професійній сфері, в основному вони будуть пов'язані із заздрісниками. Рекомендується бути обережними з оточуючими людьми.

Раніше ми писали, яких трьох знаків Зодіаку чекають великі зміни у грудні.