RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Чорна смуга зміниться білою: трьом знакам Зодіаку казково пощастить у 2023 році

Астрологи назвали представників гороскопу, яким 2023 рік принесе фінансовий успіх і розповіли, для яких знаків Зодіаку він стане особливо щасливим.

"Апостроф" розповідає, кому пощастить у 2023 році.

Рак

Наступний рік стане для Рака яскравим та повним подій. Чорний Водяний Кролик подарує йому енергію, яка допоможе досягти поставленої мети. Успіх супроводжуватиме представників знака як у професійному житті, так і в особистому. При чому саме у сфері сім'ї та стосунків чекають найбільші зміни - можливе весілля чи народження дитини.

Діва

Цих людей у 2023 році також буде супроводжувати успіх. Є шанс змінити професію або піднятися кар'єрними сходами. Це принесе не лише нові знання та вміння, а й підвищення рівня життя. Діва може отримати великий прибуток і для цього не доведеться прикладати надзусиль. Також можлива цікава подорож.

Читайте також: Рік Чорного кролика не принесе їм кохання: жінки з якими іменами залишаться самотніми у 2023 році

Риби

Ті представники знака, які наважаться залишити зону комфорту та взяти свою долю до своїх рук, зможуть реалізувати вражаючі можливості, які подарує їм 2023 рік. Підтримкою цьому шляху для Риб стануть близькі люди. Особисте життя також буде сповнене гармонії та романтики, що стане додатковим бонусом.

Раніше "Апостроф" розповідав, які три знаки Зодіаку багато плакатимуть у грудні.