RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Справжні лідери: шість імен, які носять альфа-самці

Астрологи, які раніше склали гороскоп на 10 грудня, розповіли, власники якихось чоловічих імен є справжніми альфа-самцями.

"Апостроф" публікує незвичайну добірку чоловічих імен.

Олександр

Ці чоловіки з раннього віку відрізняються пристрасною натурою та темпераментом. Жінки, які заводять відносини з Олександрами, впевнені, що отримають максимум емоцій та задоволення .

Читайте також: Хто прочитає багато книг у другій половині грудня: названі знаки

Андрій

Якщо їм сподобалася якась дівчина – вони зроблять усе, щоб добитися її. Андрії не звикли чути відмови, а у шлюбі виступають вірними чоловіками.

Борис

Бориси схильні мати коханок, при цьому встигають приділяти увагу кожній із них. Ці чоловіки вважають за краще спілкуватися з недосвідченими жінками, відчуваючи над ними свою владу.

Гліб

Ці чоловіки дипломатичні у стосунках із жінками. За словами астрологів, Гліби можуть бути вимогливими до партнерок, але при цьому самі повністю віддаються коханим.

Данило

Темпераметні коханці у ліжку, які знають, як догодити жінкам. Даніїли закохані і їм складно виживати поза увагою потенційних других половинок.

Микита

Цілеспрямовані чоловіки, які досягають усіх висот. Вони рідко втомлюються і готові зводити з розуму другої половини цілими днями. Для власників цього імені, які звикли стежити за собою, важливо довести оточуючим, що вони – добрі коханці.

Раніше ми розповідали, жінкам з якими іменами не щастить у житті.