RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Важкий день у Левів і вдалий у Риб: гороскоп на 10 грудня

Астрологи склали прогноз для всіх зодіакальних сузір'їв на суботу, 10 грудня. Сьогодні очікується важкий день у Левів, проте вдалий для Риб.

Про це повідомляє Slovofraza.

Читайте також: Рік Чорного кролика не принесе їм кохання: жінки з якими іменами залишаться самотніми у 2023 році

Овен

Для представників цього знаку день виявиться складним у фізичному плані. Щоб не було проблем зі здоров'ям у вигляді травм чи емоційного стресу, візьміть під контроль свої емоції. Варто займатися тільки тими речами, на яких ви знаєтеся. Сьогодні краще не працювати з ріжучими інструментами та електроприладами.

Телець

Вдалий день для роботи в колективі, фізичних навантажень, активності на свіжому повітрі. Зірки стверджують, що настане час для роздумів щодо переходу до нового роду діяльності, поновлення чи зміцнення старих зв'язків, допомоги вашим близьким людям. Можлива несподівана звістка, яка підкорегує плани. Проявляйте мудрість та витримку. Сьогодні з'явиться шанс вирішити сімейні проблеми.

Близнюки

Можливі непорозуміння у відносинах з іншими. Зірки радять бути стриманими. Так вдасться уникнути серйозних конфліктів. Не женіться за новизною та змінами. Увечері приготуйтесь до романтичної зустріч чи нового знайомства.

Рак

У цей день буде низький життєвий потенціал. Несприятливі зіркові аспекти спровокують проблеми зі здоров'ям, особливо в чоловіків. Через вашу впертість і небажання дотримуватися лікарських порад можуть початися проблеми затяжного характеру.

Лев

Сьогодні день у Левів буде важкий та небезпечний. На стійкість зірки перевірять відносини з партнерами, друзями чи близькими. Давні проблеми вимагатимуть негайного вирішення. Бережіть свою життєву енергію - не розтрачайтеся на дрібниці. Відмовтеся від нових проєктів та договорів до кращих часів.

Діва

Можливі непорозуміння на роботі та вдома. Не перенапружуйтесь через різкий спад життєвого потенціалу. Чоловікам не варто братися за нові справи. Ймовірні проблеми в особистому житті.

Терези

Сьогодні день схилятиме до переоцінки цінностей. З'явиться бажання позбутися непотрібного з кимось спілкування. Зірки радять розібратися в собі та у відносинах з оточенням.

Скорпіон

Для цього дня підходить стійкість, вміння маневрувати, дисципліна, контроль емоцій. У критичних ситуаціях це дозволить уникнути скандалів з близькими.

Стрілець

Стрільці постануть перед вибором: обов'язок чи задоволення. Можете усамітнитися на дачі, насолодившись відпочинком. За такого розвитку справ можливе цікаве знайомство з перспективним фіналом.

Козеріг

З'являться нові перспективи та несподівані можливості завдяки співпраці та появі нових друзів. Можлива подорож принесе певну вигоду, допоможе зміцнити здоров'я.

Водолій

Вдалий час для любові та прощення. Сьогодні Водолії будуть врівноважені, дотримуватимуться традицій та норм. Гарний час для одруження, зачаття, розвитку гармонійних родинних відносин. Великі покупки будуть вдалі.

Риби

Сьогодні очікується успішний день, якщо зможете все спланувати заздалегідь. Вам вдасться дійти згоди з партнером чи віднайти спокій та мир у душі. Вам захочеться почути поради друзів, та зірки радять покладатися на себе. Сьогодні можливі віщі сни.

Раніше ми писали, яких трьох знаків Зодіаку чекають великі зміни у грудні.