RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Рік Кролика обіцяє поповнення в сім'ї: п'ять жінок за знаком Зодіаку можуть стати мамами

Астрологи, які спрогнозували, для кого новий 2023 рік буде сповнений щастям, розповіли, хто зі знаків Зодіаку завагітніє вже наступного року. Йдеться про Тельця, Рака, Діву, Стрільця та Водолія.

Про це пише Ukr.Media.

Читайте також: Спіймали "бога багатства" за бороду: 4 знакам Зодіаку сильно пощастить у січні 2023 року

Телець

Жінки цього знаку ближче до осені 2023 року мають великий шанс завагітніти Одразу вони про це не скажуть іншим, тому що забажають обміркувати цю новину на самоті.

Рак

Раки, які бажали найближчі роки присвятити себе кар'єрі, отримають несподівану для них новину у 2023 році - вони завагітніють. Це стане для них шоком, але радісним.

Діва

Діви також отримають позитивні тести на вагітність, але будуть сильно перейматися через це. Почнуть одразу думати, як забезпечити майбутню дитину всім необхідним, розписувати свої плани. Але астрологи радять їм заспокоїтися, тому що гроші на все необхідне знайдуться.

Стрілець

Великі шанси завагітніти наступного року є і в Стрільців, у період, коли буде одразу багато радісних подій у житті. Це буде великою несподіванкою для багатьох представниць цього знаку Зодіаку.

Водолій

У 2023 році про свою вагітність дізнаються у Водолії, в яких прокинеться рішучість. Вони почнуть всіляко готуватися до народження дитини, щоб створити найкращі умови для малюка.

Раніше ми публікували любовний гороскоп на 2023 рік.