RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Вірності від них не чекай: названі імена чоловіків, які зраджуватимуть

Існують такі чоловічі імена, власники яких славляться схильністю до зрад. Обираючи собі супутника, варто взяти до уваги цей факт.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Навіть не намагайтеся побудувати стосунки: чотири пари знаків Зодіаку, які ніколи не будуть разом

Петро

Такі чоловіки дуже впевнені у собі і скрізь прагнуть це доводити. Особливо - у ліжку чужих жінок. Примітно, що з більшістю обраниць Петра у нього немає нічого, окрім фізичної близькості. Дівчата закохуються у таких харизматичних чоловіків, однак, за цим нічого глибокого не стоїть.

Володимир

Володимири дуже мінливі у виборі. Можуть легко задивлятися на інших жінок навіть, маючи сім'ю чи перебуваючи у стосунках. Знавці стверджують, якщо у Володимира з'явилася думка про іншу жінку, то піти з родини - питання часу. Володимири не відчувають провини, руйнуючи відносини.

Лев

Леви зазвичай оточують себе красивими та успішними людьми, не переносять слабкості. Вони мають цілий список вимог, якою має бути ідеальна супутниця. Чоловіки з таким ім'ям обирають дівчат модельної зовнішності та міняють їх, немов рукавички.

Арсеній

Арсенії нібито і хочуть родину, дітей, усвідомлюють відповідальність такого рішення, проте, доки на горизонті не замайорить чужа приваблива спідниця. Краса чужої жінки може так вабити Арсенія на тлі звичної дружини, що може "оступитися".

Раніше "Апостроф" повідомляв, жінки з якими іменами залишаться самотніми у 2023 році.