RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Чого треба остерігатися знакам Зодіаку у Новому році: астрологи озвучили прогноз

Астрологи розповіли, чого потрібно остерігатися різним знакам Зодіаку у Новому році. Щоб уникнути проблем, варто дотримуватися деяких порад.

Про це повідомляє Slovofraza.

Читайте також: Кому новий рівень стосунків, а кому остаточний розрив: любовний гороскоп на 2023 рік

Овен

Овнам бажано розширити межі можливого, переступивши через страх. Важливо довести самому собі, що немає ніяких меж. Поставте цілі та впевнено йдіть до нових вершин, не бійтеся змін. У 2023 році будуть і щастя, і гроші, і любов.

Телець

Наступного року варто уникати апатії та ліні. Не робіть все з поспіхом, а обережно і спокійно. Візьміть за правило: "повільно, але правильно". Так простіше буде досягнути поставлених цілей.

Близнюки

Близнюки теж повинні повірити у себе. Це стане половиною шляху до успіху. У любовній сфері намагайтеся менше домінувати. У справах та роботі - дотримуйтеся слова та не обманюйте.

Рак

Почнеться рік ідеально, а зруйнувати це може поспіх. Ухвалюйте рішення обережно, виважено та мудро. Просіть порад у близьких людей, а малознайомих - стороніться. Бережіть себе та не перевтомлюйтеся.

Лев

Левам протипоказаний песимізм. Розглядайте проблеми з двох точок зору. Цьому знаку краще не усамітнюватися. Щастя можливе там, де буде спілкування.

Діва

Дівам варто думати, перш ніж говорити. Навіть якщо хтось робитиме на зло, не відповідайте так само. Найстрашніше для Дів - мстивість, злопам'ятність та зневіра.

Терези

Для Терезів бальзамом на душу стане поважне ставлення до людей. У 2023 році не будьте безцеремонні, імпульсивні та грубі до оточення. У справах теж будьте обережні, не дійте поспіхом.

Скорпіон

Менше будьте упереджені у спілкуванні з людьми. Всесвіт "віддзеркалить" подібну поведінку та позбавить удачі. Менше перевантажуйте себе роботою та турботами.

Стрілець

Не можна Стрільцям лежати без діла весь рік та лінуватися. Хоч буде здаватися, що в роботі немає жодного сенсу, проте це не так. Стрільцям вдасться вийти за межі власної зони комфорту і досягнути успіху. Але перед цим доведеться потерпіти рутину.

Козеріг

Козерогам варто уникати імпульсивності, якщо хочуть більше успіхів та чогось хорошого. Запасіться у 2023 році власною витримкою та терпінням. Астрологи радять не вганяти себе в стреси.

Водолій

У 2023 році Водоліям варто бути обережними з людьми, які можуть виявитися неприємними і небезпечними, які захочуть скористатися ними. Робіть зважені кроки і в особистій сфері. Не можна покладатися виключно на удачу чи інтуїцію. Орієнтуйтесь на середнє арифметичне.

Риби

Рибам бажано не нажити нових ворогів. Якщо доведеться зустріти когось, хто виявлятиме негатив, то варто забути, як страшний сон. Помста та відповідна реакція тільки розлютять ще сильніше. Це може порушити гармонію та позбавити Риб щастя на довгий час.

Раніше "Апостроф" розповідав про найбезбашеніші пари за знаком Зодіаку.