RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Кролик приховає ваш вік: які три знаки Зодіаку "помолодшають" у 2023 році

Деякі представники знаків Зодіаку настільки погано поводили себе у 2022 році, що не заслуговують на новорічні подарунки, хоча для деяких особистостей свята є часом омолодження.

"Апостроф" пише, яких знаки Зодіаку виглядатимуть молодшими в Новому році, бо святковий сезон їх більше бадьорить, ніж виснажує.

Овен

Овен від природи сповнений енергії, ентузіазму та мотивації й святковий сезон не виняток. Для Овна немає нічого більш захоплюючого, ніж зібратися з родиною та друзями, щоб відсвяткувати.

Читайте також: Чого треба остерігатися знакам Зодіаку у Новому році: астрологи озвучили прогноз

Овни полюбляють веселитися і розважатися. Більше того, коли вони оточені своїми близькими, вони відчувають заряд енергії та готові взятися за будь-що. З усім цим позитивним настроєм, який оточує їх у цю святкову пору року, не дивно, що Овни виглядають молодшими в Новий рік.

Стрілець

Стрільці — авантюрні душі, які люблять досліджувати нові місця, знайомитися з новими людьми та приймати нові виклики. Ця риса робить їх ідеальними для того, щоб взятися за все, що приносить святковий сезон — від покупки подарунків до планування побачень — і водночас зберігають бадьорість духу.

Цей позитив у поєднанні з їхньою природною допитливістю робить їх одним із тих знаків Зодіаку, які виглядають молодшими в Новому році завдяки всім враженням у цей особливий період.

Водолій

Водолії можуть здаватися відстороненими або байдужими, але насправді цей знак жадає спілкування, віддаючи перевагу змістовним розмовам над пустими балачками.

Спілкування з близькими та друзями допомагає їм почуватися молодими та бадьорими.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав, який ритуал допоможе залучити гроші на рік Чорного Кролика.