RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Любовний гороскоп на 2023 рік: коли ідеальний момент будувати стосунки

Наближається новий 2023 рік - рік змін, успіху, закоханості для одних, невдач і розчарувань для інших. Однак побудувати плани, зокрема любовні, на прийдешній рік не завадить усім.

Астрологи розповіли виданню Actualno про любовний гороскоп на 2023 рік.

Гороскоп на зиму

У перший день року, коли Венера і Плутон приєднаються до знаку Зодіаку Козерога, потрібно усвідомити: ми повинні дуже серйозно ставитися до свого особистого життя і бути готовими наполегливо працювати, щоб покращити стосунки з коханими й залишитися з ними протягом року.

Читайте також: Бояться серйозних стосунків: 5 знаків Зодіаку, які не знайдуть собі пари в 2023 році

Створення простору для емоційного зростання в наших умовах це вкрай важливо для формування міцних і здорових стосунків, у яких панує кохання.

Гороскоп на весну

Плутон переходить у Водолія 23 березня, щире кохання має збагатити емоціями ті стосунки, які вже починають "охолоджуватися". У квітні Юпітер входить у знак Зодіаку Овен: це зробить усіх людей сміливими й романтичними. Варто лиш знайти в собі бажання рухатися далі, будувати нові стосунки чи покращувати ті, що вже є.

Потім, 16 травня, Юпітер переходить у чуттєвого, непохитного Тельця, нагадуючи нам, що іноді наші партнери дійсно потребують більше уваги від нас.

Гороскоп на літо

Астрологи радять пережити свою романтичну історію під час ретроградної Венери. У липні й серпні існує висока ймовірність, що у вашому житті неочікувано з'являться люди з минулого. До вас можуть повернутися романтичні почуття, або ж ви відчуєте справжнє кохання і прив'язаність.

Гороскоп на осінь

Осінь подарує для знаків Зодіаку хвилину спокою після таких активностей. Упродовж осені стосунки нормалізуються, стануть більш спокійними й визначеними. Водночас зберігається загроза розриву стосунків з тими людьми, які не готові йти на компроміси.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у трьох знаків Зодіаку часто виникають проблеми з коханими людьми.