RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Січневі дні принесуть чимало сюрпризів: гороскоп на перший місяць 2023 року для всіх

Астрологи дали прогноз на січень 2023 року для всіх знаків Зодіаку. В Овнів будуть несподівані зустрічі з людьми з минулого з питань роботи, а Терези зможуть налагодити особисте життя.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Схопіться за всі можливості: названо знаки Зодіаку, яким казково пощастить до Нового року

Овен

За допомогою спілкування з людиною з минулого, яка з'явиться дуже несподівано, вирішуватиметься питання щодо підвищення робочого статусу. Астрологи рекомендують не поспішати, навіть якщо хочеться досягти всього за будь-яку ціну. В особистому житті все буде гаразд, без труднощів.

Телець

Тельці мають романтичний січень, а також можливість покращити свої фінанси за допомогою додаткової джерел доходів. Можлива доленосна зустріч із новою людиною, до неї потрібно поставитися серйозно.

Близнюки

У Близнюків місяць буде сповнений нових відкриттів, починань, змін у житті, особливо у фінансовій сфері. У першій половині січня краще не ризикувати і не укладати угоди, а у другій – буде великий успіх на роботі.

Рак

Ракам астрологи рекомендують дати другий шанс людині, з якою в минулому розвела доля. Весь місяць Раки відчуватимуть спокій та гармонію всередині, чудовий час для саморозвитку.

Лев

Леви можуть сильно піднятися кар'єрними сходами або здобути більший авторитет серед колег. Однак астрологи не радять делегувати, а краще самому добре попрацювати. Тим більше, що наприкінці січня очікується невелика відпустка далеко від дому.

Діва

Якщо Діви добре попрацювали минулого місяця, то в цьому нарешті вони зможуть відпочити і поринути у світське життя. Буде багато нових знайомств, заходів. Також творчих Дів відвідає натхнення.

Терези

До середини місяця дні проходитимуть легко, а в другій половині січня прогнозується зміцнення свого фінансового стану за допомогою покровителів. Терези також можуть зустріти свою другу половинку.

Скорпіон

Все, що пов'язане з іноземним, буде сприятливим. У середині січня Скорпіони матимуть справу з великою кількістю інформації. В особистому житті все гладко буде у несамотніх представників цього знаку, а пристрасті кипітимуть у тих, хто ще не знайшов свою половинку.

Стрілець

Стрільці зможуть покращити своє фінансове становище за допомогою знайомства із цікавими людьми. У другій половині січня доведеться працювати в команді для досягнення спільних цілей. Місяць буде активним і плідним.

Козеріг

Козероги зможуть відпочити від роботи, більше приділяючи уваги своїм близьким, а також вирушать у невелику подорож країною.

Водолій

Астрологи радять не ховати свої емоції. Вже в січні самотні Водолії купатимуться в романтиці і можуть закохатися, а також може з'явитися натхнення для творчих справ.

Риби

Атмосфера в сім'ї буде душевною, відпочинок у їхньому колі буде дуже доречним. З другої половини місяця буде значне покращення особистого життя, а також захочеться підвищити свою робочу кваліфікацію.

Раніше ми публікували любовний гороскоп на 2023 рік.