RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Як залучити гроші в будинок на рік Кролика: найсильніші ритуали

Новий рік - це час див і магії, коли можна загадувати найзаповітніші бажання, які обов'язково втіляться у реальність, якщо докласти до цього зусиль і розраховувати на підтримку символу року - Чорного Водяного Кролика.

"Апостроф" розповідає про новорічні ритуали, які допоможуть залучити в дім гроші й добробут.

Для того, щоб ритуали були дієвими, потрібно проводити їх з гарним настроєм, твердою вірою у здійснення своїх бажань і чіткими формулюваннями. Тоді Всесвіт почуває вас та посприяє матеріалізації всіх мрій.

Читайте також: Сила та енергія відтінків: які кольори є символами 2023 року

Червоно-золотий ритуал

Золотий і червоний кольори - символи багатства, тому щоб у вашому домі завжди були гроші, потрібно перев'язати ніжки святкового стола червоною ниткою, а під скатертину покласти кілька золотих монет. Однак важливо, щоб святкування Нового року було винятково в сімейному колі.

Народний ритуал із крупою

Знадобиться будь-яка крупа, оскільки вона символізує врожай. На Новий рік зерна треба покласти в тарілку й поставити її на святковий стіл, загадати бажання, що пов'язане з грошима, а потім кинути кілька нових монет на тарілку. Вранці манети потрібно забрати й заховати там, де ніхто не знайде, а зерна насипати в полотняний мішок і весною посадити в ґрунт.

Ритуал для залучення грошей зі свічками

Вогонь - це символ життя і достатку. Новорічний ритуал досить простий - достатньо прикрасити новорічний стіл свічками (бажано в золотих або червоних відтінках). Під час переходу від нинішнього року до нового варто сконцентуватися на бажання, які пов'язані з грошима.

Задобрити Чорного Водяного Кролика - ритуал

Кролик допоможе залучити гроші в дім, якщо ви зробите наступні ритуали:

  • прикрасите будинок фігурками кролика;
  • віддасте непотрібні речі нужденним;
  • до свята вимиєте всі вікна й дзеркала;
  • повісите кілька купюр на ялинку;
  • кинете монети біля вхідних дверей.

Раніше "Апостроф" повідомляв, як правильно прикрасити будинок до Нового року, щоб вдома завжди був достаток і благополуччя.