RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

Колір та декорації: як прикрасити будинок до Нового року, щоб залучити достаток

До Нового року залишилися лічені дні - це не просто зміна цифри в календарі, але також день перебудови глобальної енергетики. Важливо правильно прикрасити свій будинок для зустрічі року Чорного водяного кролика, щоб залучити удачу та не відлякати благополуччя.

Про це розповідає Actualno.com.

Колір

Фахівці з біоенергетики радять використовувати у декораціях більше світлих тонів. Допускається гра на контрастах, але без виділення чорного кольору як основного. Стихію Води підкреслюють і приваблюють синій, зелений та білий кольори. Всіх цих відтінків має бути удосталь у вашому будинку.

Участь дітей

Кролик дуже сімейний, тому при оформленні житла важливо надати свободу самовираження дітям. Важливо залучити їх до створення новорічної атмосфери у будинку. Вважається, що якщо до оздоблення приклала руку дитина, то Новий рік буде сприятливішим.

Освітлення та гірлянди

Водну стихію потрібно розбавити яскравим світлом, що символізує вогонь. Вішайте більше гірлянд – особливо там де мало світла. Це повинно допомогти прогнати зневіру, меланхолію та втому. Також перед зустріччю нового 2023 року бажано замінити лампочки в будинку на більш потужні.

Читайте також: Не тільки віддати борги: що обов'язково треба зробити до Нового року

Підвісні прикраси

Не варто використовувати іграшки та прикраси, які звисають зі стелі. Натомість краще зосередитися на настільних і настінних іграшках, картинах. З погляду фен-шуйю це – найкращий вибір.

Натуральні матеріали

Кролики не люблять пластику. Метал також не підходить через те, що погано узгоджується зі стихією Води. Найкращий вибір на 2023 рік – дерев'яні іграшки та прикраси. Можна також використовувати кераміку. Прикрасити будинок можна живими гілками ялинки, а також справжніми сосновими шишками.

Раніше "Апостроф" розповідав, який новорічний ритуал допоможе розбагатіти.