RU  UA

Залужний буде під захистом Марса: астролог розповів, коли чекати на повну перемогу України

2023 рік для України ознаменується роком перемоги над країною-терористкою Росією. До того ж уже навесні нового року завдяки позитивну впливу планет на гороскоп Головнокомандувача Валерія Залужного ЗСУ почнуть потужно громити російських окупантів і повернуть Крим.

Про астропрогноз для України розповів в етері Апостроф TV астролог Влад Росс.

За його словами, є відчуття перемоги, яка наближається, і розуміння, що в найближчому майбутньому українці опиняться на святі цієї перемоги.

Читайте також: У боротьбі народжується нація: Залужний записав потужне привітання з Новим роком, відео

апередодні минулого Нового року чітко передбачав, що можлива дуже велика катастрофічна аварія під назвою війна, бо в рік Тигра відбуваються наймасштабніші війни. 1914 - Перша світова війна, анексія Австрії - 1938 рік. І головне я говорив, що може бути найнебезпечніше протистояння атомної зброї, адже 2022 рік – рік Водного Тигра. Саме в рік Водного Тигра - 1962 року - восени було велике протистояння атомного Армагеддону, який мало не відбувся між Хрущовим та Кеннеді. На щастя, тоді все обійшлося і обійшлося у 2022 році", - згадав астролог.

Наступного року станеться благословенний вплив планет у гороскопі нашого Головнокомандувача Валерія Залужного, зокрема в березні Юпітер - символ переможності - з'єднається з Марсом, і вже на межі березня й квітня українські війська почнуть знищувати окупантів, повертаючи Крим в Україну.

овна перемога, а це повна капітуляція Росії, має дозріти в червні. Уран – планета свободи та нашої країни, входить до будинку нерухомості, і це буде у червні. Планета Плутон повертається з Водолія, пов'язаного з Росією, у Козерога, саме в день незалежності Росії - 12 червня. Приблизно в цю дату буде оформлено перемогу нашої країни. Все схоже на те, що червень буде для нас сприятливим", - наголосив Влад Росс.

Повне інтерв'ю з астрологом Владом Россом незабаром читайте на сайті "Апострофа".