RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Можете вибирати сукню: три жіночі імені, володарки яких вийдуть заміж у 2023 році.

Декому пощастить із фінансами в Новому, 2023 році, інші ж знайдуть своє жіноче щастя і вдало вийдуть заміж – це стосується дівчат з іменами Аріна, Альона, Анастасія, Віолетта та Євгенія.

Про це повідомляє "Уніан".

Читайте також: Кролик нічого доброго не принесе: три знаки Зодіаку чекають на біди в 2023 році

Аріна

Ймовірно, носійки цього імені вже зустріли свою другу половинку і вже чималий час перебувають у стосунках, але справа все ніяк не доходить до весілля. Цього року ця довгоочікувана подія, ймовірно, відбудеться – це станеться влітку або на початку осені.

Олена

Олена може зустріти свого коханого вже в січні цього року – роман бурхливо розвиватиметься і результат не забариться. Вже за кілька місяців дівчина з цим ім'ям може отримати пропозицію руки та серця.

Анастасія

Анастасія може одружитися наприкінці весни або на початку осені. Астрологи не рекомендують робити розкішне весілля, а обмежитися приємними посиденьками серед близьких людей. Крім того, дівчина із цим ім'ям може стати мамою цього року.

Віолетта

Віолетта також має великі шанси вийти заміж у 2023 році, проте пропозицію вона отримає не від тієї людини, з якою перебуває у стосунках на даний момент. Влітку може бути курортний роман, який переросте у щось більше.

Євгенія

Євгенія віддасть перевагу не дуже пишному весіллю зі своїм обранцем – найімовірніше вони виберуть просто розпис і спільне проведення часу. Також може бути вінчання у церкві.

Раніше ми писали, у яких знаків Зодіаку не буде жодних перешкод у 2023 році.