RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Кролик нічого доброго не принесе: три знаки Зодіаку чекають на біди в 2023 році

Для деяких знаків Зодіаку наступний рік Чорного Кролика принесе удачу, а для інших він стане одним якщо не найгіршим, то дуже неприємним, про який і згадувати не захочеться.

Астрологи розповіли, як пише "Апостроф", кому зі знаків слід поберегтися у 2023 році.

Лев

Перша половина 2023 року буде особливо складною для Лева. Може бути багаторазове протистояння викликам долі. У квітні Сатурн перейде на знак Риб, і тоді вам дадуть змогу перепочити.

Читайте також: Кролик обдарує їх грошима: на три знаки Зодіаку звалиться грошовий дощ у січні 2023 року

Левам потрібно бути гранично акуратними з грошима і відмовитися від необов'язкових витрат, хоча це й нелегко для цього знаку.

Стрілець

Стрільців чекає непростий період і якщо ви хочете зберегти нерви та здоров'я, то доведеться навчитися пристосовуватися. Пригнічувати своє его доведеться і на роботі, і навіть у сім'ї.

У квітні Стрільці відчують занепад сил, оскільки необхідність підкорятися незвичним вам правилам вип'є всі життєві соки. І якщо ви зможете вистояти, то винагорода за терпіння обов'язково буде. Бізнес принесе прибуток, а сімейні стосунки стануть ще міцнішими.

Риби

У 2023 році представники Риб можуть поринути в хаос, а ситуація стати занадто непередбачуваною. У фінансовому плані успішним може стати друге півріччя, якщо ви будете дуже акуратні з інвестиціями. Особливу увагу слід приділити своєму здоров'ю.

Нагадаємо, раніше ми писали, які подарунки не варто дарувати на Новий 2023 рік, а також про найкращі подарунки на рік Чорного Водяного Кролика.