RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 червня

Всі новини

Зміни відчуєте з 9 січня: кому пощастить в 2023 році по гороскопу

Тарологи спробували зазирнути у майбутнє та розповіли, чого очікувати українцям у перший місяць Нового року – водночас астрологи склали гороскоп для кожного зі знаків Зодіаку на 2023 рік.

Астролог Марина Скаді на своєму YouTube-каналі розповіла , що чекає представників гороскопу в 2023 році.

Овен

На представників цього знака Зодіаку чекає цікавий період із січня по травень – у цей час Овнів можуть чекати нові романтичні знайомства, бурхливі романи, цікаві зустрічі та багато розмов до душі. Крім того, існує велика ймовірність, що саме цього року представники гороскопу зустрінуть ту людину, з якою захочуть прожити життя.

Читайте також: Спіймали "бога багатства" за бороду: 4 знакам Зодіаку сильно пощастить у січні 2023 року

Телець

Незважаючи на те, що нічого серйозного щодо відносин, у Тельців не передбачається, вони цього року кайфуватимуть від життя, як ніколи. Можуть бути романтичні побачення, легкий флірт, а також пристрасні любовні стосунки з постійним партнером, які, втім, не призведуть ні до чого серйозного.

Близнюки

Близнюків чекає багато сюрпризів цього року, причому кожен представник гороскопу зможе знайти те, що шукає. Той, хто прагне серйозних відносин – знайдуть людину, з якою їм буде комфортно; той, хто шукає пригод – проведе рік у подорожах. Але загалом легкість, взаємність, романтичність і справжня радість від стосунків переповнюватимуть серця Близнюків весь рік.

Рак

Рік обіцяє бути цікавим для Раків. Влітку 2023 року вільні представники знаку Зодіаку знайдуть другу половинку, а ті, хто не планує одружуватися, зможуть просто приємно проводити час із обранцями, насолоджуючись взаємністю почуттів.

Лев

Для Левів 2023 буде стабільним, без сильних стрибків у різних життєвих сферах. Ті представники гороскопу, які мріють про кохання, проведуть рік у його пошуках, а ті, хто має стосунки, зможуть урізноманітнити своє сексуальне життя.

Діва

Діви мають всі шанси зміцнити вже існуючі відносини з партнером, вийти на новий рівень близькості. Не треба боятися відверті, саме це допоможе втілити бажання в життя.

Терези

Представники цього знака Зодіаку весь рік уперто шукатимуть свою другу половинку і врешті-решт знайдуть її – можливо навіть одруження та зачаття дитини. При цьому, сімейні Терези весь рік насолоджуватимуться затишком і гармонією в домі.

Скорпіон

Астрологи прогнозують цьому знаку Зодіаку інтимну близькість із людиною, яка їм давно й добре знайома, але раніше була у статусі друга чи подруги. На вас чекають нові романтичні пригоди.

Стрілець

Стрільці також стрімко розкриватимуться у сексуальному плані – астрологи радять прислухатися до бажань партнера та дати йому трохи волі.

Козеріг

Протягом року Козерін наповнюватиметься енергією свого партнера. Можливо навіть, що почуття закоханості переросте у щось більше і ви зрозумієте, що з конкретною людиною ви зможете прожити все життя.

Водолій

Водоліїв у 2023 році очікують легкі романтичні стосунки, при цьому серйозних зв'язків не передбачається.

Риби

Риби переживатимуть нелегку ситуацію в особистому житті, проте цю ситуацію час допоможе скрасити невелика подорож наприкінці весни або на початку літа зі своєю половинкою. Вільні Риби знайдуть ту людину, яку шукають.

Раніше ми публікували любовний гороскоп на 2023 рік.