RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Великий виграш та фінансова безпека: що кажуть карти Таро на січень 2023

Прогноз на січень для всіх знаків Зодіаку дали не лише астрологи – таро-фахівці також спробували зазирнути у майбутнє та розповіли, чого чекати українцям у перший місяць Нового року.

Карти розклала майстер Таро Олени Кузьмич, інформує "ТСН".

Кохання та стосунки - Трійка жезлів

Ця карта може говорити про якийсь прогрес, відкриття нових горизонтів, дослідження та пошуки нових можливостей, а також важливість творчості та креативу у відносинах. Ця карта показує, що людина, ніби стоїть на вершині горизонту, оглядаючи все навколо, і приймає важливе рішення. Він уже пройшов певний шлях і зараз у нього є час на перепочинок, перш ніж він вибере новий.

Таролог рекомендує проаналізувати ситуацію і подумати, що потрібно насправді, а чого необхідно позбутися.

Читайте також: Кролик приховає ваш вік: які три знаки Зодіаку "помолодшають" у 2023 році

Робота та кар'єра - Сімка кубків

Ця карта свідчить про ілюзорне сприйняття ситуації, відсутність організованості, будування повітряних замків, лінощі та відсутність ініціативи. Перед людиною може відкритися багато можливостей, проте їй важко буде зосередитись на чомусь одному.

Таролог рекомендує попрацювати зі своєю дисципліною, щоб зрозуміти, куди рухатись далі, а також створити чіткий план подальших дій.

Фінанси - Дев'ятка пентаклів

Ця карта говорить про досягнення, очищення, незалежність і певну самовпевненість. Вона також може свідчити про великий виграш, а також фінансову та матеріальну безпеку. Варто подумати про те, наскільки вільна людина і чи задоволена вона своєю незалежністю, адже, досягнувши висот, вона не тільки набуде впевненості в собі, а й почне потурати всім своїм бажанням.

Раніше ми публікували любовний гороскоп на 2023 рік.