RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

Коли найкраще створювати сім'ю: поради астрологів за знаком Зодіаку

Комусь може дійсно пощастити з шлюбом, а декому доведеться докласти зусиль для створення міцної родини. Щоб сімейне життя було сповненим радощів і любові, потрібно знати, коли його варто почати.

Астрологи розповіли "Апострофу", коли всім знакам Зодіаку рекомендовано вступати в шлюб.

Овен

Нетерплячі Овни поспішають знайти кохання всього життя та якнайшвидше розпочати сімейні стосунки, щоб не втрачати дорогоцінні миті з коханою людиною. Однак астрологи радять представникам цього знаку Зодіаку бути обачними й не поспішати зі шлюбом до 25 років.

Читайте також: Прогноз за фен-шуй: ці люди у 2023 році знайдуть своє кохання на все життя

Телець

Тельці кардинально відрізняються за характером від Овнів, тому вони надають перевагу обдуманому й неквапливому вибору партнера. Такі люди зазвичай бувають щасливі у шлюбі, якщо вони візьмуть його у 30 років.

Близнюки

Близнюки - це вічні шукачі пригод з постійними перепадами настрою. Їм для щасливого життя потрібні зміни, це стосується і кохання. Астрологи рекомендують представникам цього знаку Зодіаку думати про шлюб уже в зрілому віці - після 35 років.

Рак

Родина й сімейний затишок - це пріорітет для Раків. Багато Раків мріють створити сім'ю вже одразу після повноліття, але часом поспіх і безмежна юнацька закоханість призводить до короткострокових стосунків. Варто почекати хоча б до 20-23 років.

Лев

Леви шукають собі в пару лише ідеальних, на їхню думку, людей. На такі пошуки з мільйоном вимог і критеріїв можуть піти цілі десятиліття, але вони будуть варті того. Астрологи радять Левам починати шлюбні стосунки в 40 років.

Діва

Діви зациклені на створенні видатної кар'єри та саморозвитку. Іноді вони не встигають навіть поїсти, а не те, щоб шукати собі кохану людину. Водночас доля може сама їх знайти, і тоді Діви без зайвих роздумів погодяться провести решту життя зі своїм партнером. Це може статися в період від 25 до 30 років.

Терези

Терези досить рідко виходять заміж або одружуються, а якщо це відбувається, то найчастіше кілька разів. Астрологи передбачають, що люди, народжені під цим сузір'ям, знаходять сімейне щасття лише у третьому шлюбі, і неважливо в якому віці це буде.

Скорпіон

Складні, емоційні, вибухові, злопам'ятні й неординарні Скорпіони мають непередбачуваний характер, тому астрологи навіть не беруться визначати вік, у якому тим було б оптимально створити власну родину. Це може статися й у 20, і в 47 років.

Стрілець

Стрільці високо цінують особисту свободу, тому не терплять жодних обмежень. Їм потрібен час, щоб вдосталь пожити самостійним життям, і лише після цього створювати сім'ю. Після 35 років Стрільці стають більш "придатними" для шлюбу.

Козоріг

Виважені й раціональні Козороги цінують інститут сім'ї і зазвичай мають чудовий приклад тієї родини, де вони народилися. У зв'язку з цим астрологи називають 18-20 років нормальним віком для шлюбу представників цього знаку Зодіаку.

Водолій

Творчі Водолії можуть взагалі ніколи не одружуватися й не виходити заміж. Народжені під цим сузір'ям не потребують партнера для життя, не надто цінують любовні стосунки тощо. Вони закохані в себе і свою творчість. Однак, можливо, після 40 років у них станеться перелом у свідомості й вони будуть готові до шлюбу.

Риби

Риби мають потужну інтуїцію, тому їм насамперед треба орієнтуватися на власні почуття до коханої людини й готовності провести з нею все життя. Астрологи радять Рибам створювати родину до 25 років.

Раніше "Апостроф" повідомляв про сім чоловічих імен, з власники яких шлюб перетвориться на пекло.