RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 липня

30 червня

Всі новини

Чотири красиві жіночі імені, які обіцяють щасливий шлюб

Ім'я людини визначає її долю: комусь воно дарує особливий потяг до материнства, а комусь всіляко сприяє в особистому житті й щасливому шлюбі.

Астрологи назвали "Апострофу" жіночі імена, власниці яких оточені коханням.

Любов

Жінка, названа цим ім'ям, втілює в собі цю саму любов, а також вона асоціюється з чарівністю й тендітністю. Ці жінки вміють притягувати до себе чоловіків, які готові заради них буквально на все. Шлюб у Любові найчастіше буває щасливим і міцним.

Читайте також: Джавелін, Северус та Тея: найпопулярніші та незвичайні імена новонароджених в Україні у 2022 році

Людмила

Комунікабельна й відкрита Людмила завжди в центрі уваги, завдяки чому її просто неможливо не помітити. Чоловіки носять її на руках і обдаровують компліментами, але заміж вона виходить за того, хто запитає, чи смачно вона поснідала і чи потрібна їй допомога, адже турбота - це для неї головне.

Наталія

Зазвичай власницям цього жіночого імені щастить у шлюбі, оскільки вони вміють правильно будувати стосунки й обирати для них правильних чоловіків, що теж готові працювати над покращенням їхніх взаємин.

Юлія

Вишукана, легка й завжди життєрадісна Юлія зберігає свій особливий шарм до кінця життя. Саме ним вона зачаровує чоловіка й робить його найщасливішом протягом усієї тривалості шлюбу. Обранці Юлії стають чудовими сім'янинами.

Раніше "Апостроф" повідомляв, володарки яких імен вийдуть заміж у 2023 році.