RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Не люблять моду і не стежать за трендами: чотири знаки Зодіаку, які не мають почуття стилю

Астрологи розповіли, що нелюбов до моди та стилю може бути продиктована зірковими аспектами, тому не варто докоряти таким людям про несмак, адже вони від природи більше думають про комфорт та зручність, ніж про свій зовнішній вигляд. Найгірше одягненими вважаються чотири зодіакальні сузір'я.

Про це повідомляє Joy-pup.

Читайте також: Починайте новий день правильно: поради астролога для всіх знаків Зодіаку

Близнюки

Як стверджують фахівці, Близнюкам абсолютно байдуже, що носити, вони обирають виключно те, в чому комфортно. Цей знак не має потягу цікавитися новинками моди і може запросто носити улюблені кросівки і взимку, і влітку. За рідкісним винятком Близнюків можна побачити дійсно гарно та стильно вбраними, головно - для побачення чи важливої ділової зустрічі.

Діва

Представники цього знаку не люблять експериментувати зі стилем та не розуміють сучасної дивакуватої моди. На шопінг та перегляд модних журналів рідко витрачають свій дорогоцінний час. Діва спеціально носитиме все, на що натраплять очі в шафі без зайвих думок. Цей земний знак обирає землянисті кольори і мінімалізм.

Стрілець

Хоч Стрільці люблять гарні речі і цінують хороший смак, проте для них не є надважливим виглядати стильно. Їм байдуже до модних новинок із глянцю. Як і Близнюки, Стрільці теж піклуються про зовнішній вигляд тільки перед серйозними заходами.

Козеріг

Козероги так зайняті своєю роботою, що їм просто не має часу дбати про зовнішній вигляд. Зазвичай їхній одяг функціональний, з повною відсутністю стилю. Вбрання та поєднання часто викликають подив у рідних та близьких. Оскільки Козероги люблять поєднувати різні стилі один з одним, у підсумку потрапляють в пастку унікального несмаку.

Раніше "Апостроф" публікував поради астрологів за знаком Зодіаку, коли найкраще створювати родину.