RU  UA  EN

Середа, 23 жовтня
  • НБУ:USD 40.90
  • НБУ:EUR 44.15
НБУ:USD  40.90
Суспільство

Новини

23 жовтня

Всі новини

Сірі будні та невдоволення життям: у трьох знаків Зодіаку буде "чорна" кінцівка січня

Експерти розповіли про те, у кого із знаків Зодіаку почнеться "чорна смуга" у 2023 році! Три знаки Зодіаку у січні почуватимуться не у своїй тарілці.

"Апостроф" розповідає про те, кому потрібно підготуватися до "чорної смуги".

Читайте також: Спіймали "бога багатства" за бороду: 4 знакам Зодіаку сильно пощастить у січні 2023 року

Діва

У другій половині першого місяця нового року Діви зможуть досягти багатьох висот, ось тільки, незважаючи на всі успіхи, вони побачать погане у всій цій ситуації. Вони мріють завжди і в усьому бути ідеальними, тому вічно скаржаться на всі дрібниці. З таким настроєм справді складно бути щасливими.

Скорпіон

Ці люди не побачать усе те прекрасне, що їх оточує, не радітимуть кожній хвилині, хоча для цього з'являться справжні причини. Скорпіони бачитимуть лише проблеми, віритимуть, що доля їх за щось карає. Ці люди точно не будуть щасливими у першій половині січня.

Риби

Цього місяця для них все складатиметься гладко, але це не задовольнить Риб. Ці люди почуватимуться нещасними, бо не вірять у свої здібності. Занадто багато мрій, які складно перетворити на реальність. Це стає вічною причиною для драми.

Нагадаємо, раніше ми також розповідали "Апостроф" повідомляв, які жінки за знаком Зодіаку можуть стати мамами у 2023 році.