RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Можете прощатися з колегами: три знаки Зодіаку змінять роботу до кінця січня

Астрологи розповіли, для кого з представників гороскопу друга половина січня буде непростою і назвали три знаки Зодіаку, які до кінця місяця змінять роботу.

Про це розповідає Actualno.com.

Риби

У Риб виникнуть нові ідеї, і вони відчують, що їм тісно на нинішньому місці, потрібні зміни у житті. Переглядаючи вакансії, вони несподівано побачать те, чого давно хотіли і зателефонують за оголошенням. Їхні таланти справлять враження на роботодавця, тому він зробить вигідну пропозицію про співпрацю. Відмовити йому Риби не зможуть.

Близнюки

Близнюки не ставлять за мету розвиватися професійно, але все одно намагаються бути кращими на своїй посаді. Їхній креатив та цікавий підхід до вирішення будь-якої проблеми оцінять. Представники знака приймуть пропозицію про роботу, оскільки самі відчувають, що дуже довго сидять на одному місці.

Читайте також: Сірі будні та невдоволення життям: у трьох знаків Зодіаку буде "чорне" завершення січня

Скорпіон

Скорпіони не надто задоволені своєю зарплатою. Дивлячись, як розвиваються їхні колеги, як змінюється їхнє життя, вони надихнуться на пошук нової професії. Не розраховуючи на швидкі результати, вони їх отримають. Скорпіони добре презентують себе й їх одразу візьмуть на роботу.

Раніше "Апостроф" публікував гороскоп на 12 січня для кожного знака Зодіаку.