RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Чотири пари знаків Зодіаку, яким не вистачає "хімії" у стосунках

Деякі знаки Зодіаку готові до інтиму у будь-який час, у той час, як деякі пари несумісні у ліжку і рідко коли отримують разом задоволення.

Про які пари йде мова розповідає "Апостроф".

Лев + Рак

Представників цих знаків Зодіаку тягне один до одного неначе магнітом, проте спершу вони не можуть знайти порозуміння у ліжку через різні темпераменти. Рак потребує турботи, ніжності та пестощів, а Лев спочатку не думає про ці речі, йому хочеться більше пристрасті і спонтанності. Він не може надати Раку почуття впевненості у тому, що його цікавить щось більше, ніж секс, у той час, як останньому необхідна людина, яка самовіддано його любить.

Читайте також: Названо три найбільш "гарячі" знаки Зодіаку - в стосунках з ними палає пристрасть

Діва + Стрілець

У цій парі геть відсутня сексуальна хімія, а флірт між ними здається неможливим. При цьому, представники цих знаків Зодіаку можуть бути чудовими друзями та партнерами, а от в сексуальному житті вогняний темперамент Стрільця не сходиться із прагматичним характером Діви.

Козеріг + Водолій

У цих особистостей досить контрастні відносини, проте це рідко створює між ними сексуальну хімію. Козеріг практичний і дещо вимогливий, він швидко звикає до розпорядку дня. Водночас Водолій незалежний, авантюрний і уникає людей, які живуть за суворими правилами. Ця комбінація буде важкою для обох сторін.

Риби+Лев

Ці знаки Зодіаку не можуть домовитися між собою й у них виникають постійні протиріччя. Їм не вистачає точки дотику для розвитку романтичних стосунків. Крім того, Лев любить отримувати увагу, але дистанціюється від глибоких емоцій, водночас Риби дуже чутливі та емоційні. Лев легко ставиться до життя, а його партнер водного знаку Зодіаку сприймає кожен жест серйозно.

Раніше ми писали, які чоловіки за знаком Зодіаку найбільш пристрасті.