RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Уникають ухвалення важливих рішень: чотири імені чоловіків, які тягнуться до владних жінок

Із крайнощів у крайнощі: деякі чоловіки зовсім не поважають своїх дружин і їхню думку, а дехто буквально залежить від них і не може ухвалювати рішення самостійно.

Астрологи назвали для Ukr.Media чоловічі імена, власники яких шукають собі владних дружин.

Дмитро

Читайте також: Дружина та діти - зайвий тягар: топ-5 переконаних холостяків за знаком Зодіаку

Дмитро завжди обирає шлях не вирішення проблем, а уникання. Насправді ж проблеми не зникають тоді, коли намагаєшся їх не бачити, але Дмитро надає перевагу перекласти всю відповідальність за їхнє вирішення на дружину.

Борис

Борис не відрізняється сміливістю й рішучістю, оскільки постійно аналізує ризики й відступає назад. Зазвичай такі чоловіки шукають собі дружин з сильним характером, які готові самостійно ухвалювати всі важливі рішення й вирішувати проблеми.

Валентин

Валентин ще з дитинства звик, що його життям хтось керує: батьки, вчителі, начальники. Подібну модель поведінки він переносить і в особисті стосунки. Хоч Валентин і вміє по-справжньому кохати, але коли справа дійде до складних життєвих ситуацій, то вирішувати їх не буде, переклавши всі справи на дружину.

Анатолій

Егоїстичний Анатолій не любить зайвий раз напружуватися й брати на себе відповідальність. Він готовий поступитися місцем лідера в парі й віддати цю роль дружині тільки для того, аби на її плечі звалити ухвалення всіх важливих і складних рішень.

Раніше "Апостроф" писав про 5 чоловічих імен, власники яких справжні ледарі.