RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Думка дружини їх не цікавить: чоловіки з цими іменами думають лише про себе

Не кожен чоловік у шлюбі проявляє себе з найкращої сторони: хтось зважується на зради, а дехто не поважає думку дружини від слова зовсім.

Астрологи назвали "Апострофу" чоловічі імена, власники яких не дослухаються до дружин.

Артем

Впертий і свавільний Артем з роками не набуває життєвої мудрості, тому намагається все робити тільки так, як сам захоче, не дослухаючись порад. Его Артема настільки велика, що вислухати думку дружини для нього - це щось зі сфери фантастики.

Читайте також: З ними навіть поговорити нема про що: названо чотири імені найдурніших чоловіків

Михайло

Михайло - це справжній перевертень: на роботі чи в колі друзів він показує лише найкращі сторони характеру, такі як комунікабельність, доброзичливість і практичність. Водночас вдома такий чоловік перетворюється на домашнього диктатора, який не захоче і чути про думки своєї дружини чи тим паче дітей.

Гліб

Ще з дитинства Гліб протестує проти будь-якого керування ним. Разом з тим Гліб полюбляє нав'язувати свої переконання іншим, маніпулювати людьми. Завдяки навичкам переконання він робить зі своєю дружиною так, щоб вона й не хотіла висловлювати якісь власні думки, відмінні від його точки зору.

Данило

Данило з віком стає зарозумілим і пихатим, вважаючи, що всі люди навколо набагато гірші за нього. Він не здатний сприймати погляди й думки, які не відповідають його світогляду, тому може агресивно реагувати навіть на кохану дружину, що намагатиметься дати йому корисну пораду.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які імена мають найкращі татусі.