RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

П'ять імен чоловіків, здатних зрадити свою дитину

Астрологи, які раніше склали гороскоп на Китайський новий рік, розповіли, чоловіки з якими іменами можуть зрадити свою дитину.

"Апостроф" публікує незвичайну добірку чоловічих імен, власники яких можуть бути безвідповідальними батьками.

Всеволод

Вони відрізняються жорстокістю та егоїзмом, тому звикли "йти по головах". Якщо знадобиться досягти висот на роботі – він легко покине сім'ю.

Читайте також: Вони не можуть протистояти дияволу: чоловіки з яким іменами схильні до впливу чорної магії

Віталій

Якщо йдеться про особисту вигоду – Віталій виявить кмітливість і його нічого не зупинить. Він може бути грубим у спілкуванні з дружиною та дітьми, аби ідея була реалізована.

Ігор

У цих чоловіків бажання постійно змінюються, і вони не знають, за що їм потрібно вхопитися. Їм начхати, чи зраджують вони своїх дружин та дітей. Легковажність - головна проблема чоловіків з ім'ям Ігор.

Геннадій

За словами астрологів, чоловіки з цим ім'ям легко брешуть, приписуючи собі чужі заслуги. І цей підхід спрацьовує - оточуючі захоплюються Геннадіями, які за першої нагоди готові зрадити і піти з сім'ї.

Анатолій

Ці чоловіки не вміють контролювати свої емоції. Якщо Анатолій охолодів до другої половинки - йому начхати на дітей. Більше того, він підбере відповідний момент, щоб піти з сім'ї і нічого не пояснюватиме.

Раніше ми розповідали, яким знакам за китайським гороскопом пощастить у рік Кролика.