RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Вони не можуть протистояти дияволу: чоловіки з яким іменами схильні до впливу чорної магії

Жінки з деякими іменами часом використовують чорну магію, а носії певних чоловічих імен найбільш їй підвладні - йдеться про Павла, Артура, Дмитра, Іллю та Валерія.

Про це повідомляє "Апостроф".

Павло

Спокусою і випробуванням у житті Павла стає алкоголь і незнання власної міри. Темні демони змушують носіїв цих імен радіти досягненням у житті за допомогою алкоголю, і запивати стрес, внаслідок чого життя цієї людини нагадує емоційну гойдалку.

Артур

Артурам рекомендується ретельно підбирати коло близьких і друзів, оскільки вони сильно підвладні впливу чорної магії. Багато не треба – досить лише трохи позаздрити добробуту Артура чи наявності у нього фінансів, як усе, незабаром руйнується.

Читайте також: Вони притягують нещастя: чоловіки з іменами вразливі перед чорною магією

Дмитро

У чоловіка із цим ім'ям досить слабка енергетика. Їм рекомендується вести сумлінний спосіб життя, оскільки весь той негатив, який Дмитро випадково чи спеціально завдав людям, повертається до нього у подвійному обсязі.

Валерій

Зіткнувшись із проблемами конфліктів та неприємних ситуацій, Валерій все глибше занурюється в цю яму, з якої потім йому складно вибратися. В результаті він опускає руки, що ще більше посилює ситуацію.

Ілля

Життя в Іллі активне та цікаве, проте від перенасичення емоціями представник імені може просто вигоріти. Якщо в носія імені раптово виникають проблеми зі здоров'ям чи бізнесом не виключено, що над цим попрацювала погана людина.

Раніше ми писали, які представники гороскопа найсильніші психологи.