RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

П'ять жіночих імен, які краще не давати дітям у 2023 році

Астрологи розповіли, які імена не можна давати дівчаткам, народженим у 2023 році, у рік Чорного Водяного Кролика, інакше вони будуть нещасні в особистому житті. Йдеться про Тамару, Людмилу, Ельвіру, Надію та Олександру.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Сім імен, які носять найдратівливіші та найзапальніші жінки

Тамара

Тамара – природжений лідер, але при цьому до всіх близьких вона ставиться ревно, як власниця. У любовних відносинах вона виявляє постійну недовіру до партнера, намагаючись контролювати кожен його крок. Тому в цій сфері їй може не щастити все життя.

Людмила

Людмила людина сімейна, але часто виступає в ролі жертви у будь-яких відносинах. Її часто зраджують. Іноді Людмилі здається, що приносить у життя близьких її людей одні невдачі.

Ельвіра

Це запальна, дуже агресивна дівчина. Стосунки з нею перетворюються на емоційні гойдалки, руйнуючи навіть найперспективніші з них.

Надія

Надія часто розчиняється у людях, підлаштовуючись під них і забуваючи про те, хто вона. Хоч це можна перевиховати в собі, але іноді все одно спливатимуть вчинки, які можуть зробити тільки безпринципні люди.

Олександра

Активна та мультизадачна Олександра часто бере на себе надто багато відповідальності. Її часом дуже жвавий характер відлякує романтичних партнерів.

Раніше ми публікували дев'ять імен, які носять найуспішніші жінки.