RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Сім імен, які носять найдратівливіші та найзапальніші жінки

Астрологи нерідко наголошують, що ім'я людини впливає на її характер, зокрема, деякі жіночі імена наділяють їхніх власниць надмірною дратівливістю й нетерплячістю.

Про сім жіночих імен, власниці яких мають складний характер, астрологи розповіли "Апострофу".

Олександра

Читайте також: Постійно живуть із розбитим серцем: знаки Зодіаку, які насилу виходять із стосунків

Агресивні й запальні Олександри мають славу харизматичних жінок, які буквально притягують до себе, однак з часом людей починає бентежити їхня нетерплячість і вимогливість.

Ангеліна

Амбітні Ангеліни люблять будувати грандіозні плани на життя, заради яких вони готові йти напролом. Унаслідок постійного стресу, пов'язаного із досяганням великої мети, Ангеліни стають дратівливими й сварливими жінками.

Ксенія

Ксенія - це та людина, яка не посоромиться нагрубити незнайомцям і виказати своє обурення найріднішим у вкрай принизливій формі. З такими жінками складно знайти спільну мову, адже їх все не влаштовує.

Маргарита

Маргарити схильні до депресій і просто поганого настрою, через що в них прогресує невпевненість у собі, а також формується захисна "оболонка", яка проявляється в агресивній поведінці й різких висловлюваннях.

Надія

Настрій Надій залежить від того, чи впевнено вони себе сьогодні почувають, чи ні. Невдоволення собою в цих жінок відображається у зневажливому ставленні до оточення, яке надзвичайно їх дратує навіть без причин.

Роза

Рози - мстиві натури, яких дуже легко образити невинним жартом чи необережним словом. Вони будуть проявляти до "кривдників" спочатку пасивну агресію, а інколи й відкриту.

Тетяна

З Тетянами часом складно будувати будь-які стосунки, оскільки вони можуть розлютитися через дрібниці. Якщо ці жінки будуть не в настрої, то їхнього гніву варто остерігатися.

Раніше "Апостроф" опублікував китайський гороскоп на 2023 рік.