RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Здатні бачити більше, ніж інші: п'ять "містичних" жіночих імен

”Усі жінки - відьми”, - саме це говорить переклад назви найпопулярнішого серіалу минулих років! В Україні сьогодні не зустріти Прю, Фібі чи Пайпер, але є й інші імена, які найчастіше належать жінкам, які мають відношення до магії.

"Апостроф" називає цих жінок.

Читайте також: Постійно живуть із розбитим серцем: знаки Зодіаку, які важко виходять із відносин

Майя

Ці жінки можуть бачити значно більше, ніж інші люди. Це ім'я перекладається як "пристріт" або "ілюзія". Езотерики вважають, що це ім'я наділяє жінок магічними здібностями.

Веста

Це ім'я стародавньої богині домашнього вогнища, яке символізує жрицю, що перетворює силу та енергію духовного світу на матеріальний. Тому немає нічого дивного в тому, що дівчаток із цим ім'ям часом вважають маленькими відьмами.

Ольга

Походження цього популярного та дуже гарного імені вказує на владність. Доля Ольги керується божественними силами згори.

Діана

Походження цього імені сягає корінням в римську міфологію, де багато легенд пов'язані з Діаною, богинею місяця і полювання. Ці жінки відрізняються особливим шармом, який притягує сильну стать, немов магніт.

Февронія

"Променистість". Здавна жінки з цим рідкісним і неймовірно красивим ім'ям вважалися розумними, ніжними, такими, що відрізняються чистим серцем і неймовірною інтуїцією.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" також називав сім імен, які носять найдратівливіші та запальні жінки.