RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Влада їх розбещує: які п'ять чоловічих імен носять найгірші начальники

Ім'я відбивається на характері та схильностях людини - деякі роблять своїх володарів неймовірними романтиками, а інші - нестерпними начальниками.

"Апостроф" розповідає, чоловіки з якими іменами – справжнє лихо для підлеглих.

Тарас

Ці чоловіки безкомпромісні, владні та жорстокі. Тарас схильний провокувати підлеглих на емоції та порушувати їхні особисті межі. У колективі під керівництвом складається хвороблива атмосфера.

Марк

Власники імені відрізняються феноменальним егоїзмом та самозакоханістю. Ставши начальником, він починає тішити своє самолюбство. Любить давати завдання у вихідний або після завершення робочого часу.

Герман

Ці чоловіки використовують керівну роль, щоб без кінця демонструвати свою перевагу. Працювати під керівництвом Германа не лише некомфортно, а й небезпечно для психічного здоров'я.

Читайте також: Витягують з жінок всю енергію: п'ять імен чоловіків-"вампірів"

Владлен

Ці чоловіки просто одержимі владою, вона – їхній основний пріоритет. Тому його підлеглим доводиться стикатися з багатьма неприємними моментами. До того ж Владлен капризний та імпульсивний.

Борис

Зазвичай Борис має важкий характер, він не може похвалитися ані самовладанням, ані стриманістю. Також він дуже честолюбний, мріє бути авторитетом та прикладом для оточуючих.

Раніше "Апостроф" розповідав, чоловіки з якими іменами не схильні до зради.